Vad kostar det?

Vad kostar det?

 

Du betalar för tid i tvätten eller vid dammsugaren.

Priset varierar alltså beroende på hur smutsig bilen är,

hur stor bilen är och vilken tvättvana man har.

 

Exempel 1. Vill man bara spola av bilen med Högtryck och hetvatten för att få bort det värsta kostar det, för en vanlig personbil, bara 30 kr.

 

Exempel 2. Vill man avfetta, spola av med Högtryck och hetvatten, Shamponera  med skum och borste, Skölja av för att sedan avsluta med Hetvax och Ytbehandling som gör att bilen kan lufttorka utan att det blir några fläckar eller ringar på den.

Då kostar det, för en normalstor bil, 120 kr.

 

Exempel 3. Vill man bara dammsuga så får man hela 10 minuter för 30 kr.

Det finns TRE sätt att betala på.

 

1.   Man köper en TVÄTTKOD, betalar med kort, koden står på kvittot och sedan knappar man in koden vid sitt tvättbås. Man kan köpa för ex 120 kr och sedan välja att bara använda 60 kr Är man då klar sparar man koden till nästa gång och har då 60:- kvar att tvätta för. Är man inte klar kan man knappa in koden igen och välja att fortsätta direkt för ex 30 kr. Då har man 30 kr till nästa tvätt.

 

2.  Ett enklare system är att köpa ett VÄRDEKORT för exempelvis minstabeloppet 300 kr då får man tvätttid för 330 kr Värdekortet köps på plats och då kör man in i första lediga bås, håller kortet mot kortläsaren som registrerar och drar 30 kr från värdekortet. Vill man sen tvätta längre så registrerar man bara kortet igen. Värdekortet kan laddas om och om igen.

 

3.  Företag som tvättar för minst 250:-/månad kan ansöka om ett FÖRETAGSKORT. Företaget faktureras månadsvis. 

Beställ Företagskort HÄR


©2016 GREEN CAR WASH All Rights Reserved.